Vårt 5:e år

Vårt femte år...efter semestern så skall vi skolas in på vårt nya dagis och det går faktiskt klart över förväntan och efter bara ett par veckor så trivs båda två hur bra som helst!

Nora pratar mer och mer och har numera börjat säga hela meningar samt svara när man frågar henne något. Hon älskar fortfarande att dansa och vi anmäler henne till en danskurs i Kungälv som blir en stor hit, har aldrig sett henne så lycklig :) Dessutom börjar hon vara hos en avlastningsfamilj 1dygn/månad och hon stormtrivs och vill tom åka dit flera dagar när vi inte skall dit utan skall till dagis :) Stora favoriterna numera är My little pony och hon lär sig deras namn fort! Och då är de på engelska?!

 

Saga lär sig mer och mer ord men använder språket mycket lite. Vi väntar fortfarande på att hitta en avlastningsfamilj till Saga och det går iallafall frammåt så vi hoppas! Saga gillar också My little pony men de leksakerna får hon bara röra när Nora inte är hemma :) Dessutom gillar hon Bamse, fortfarande Nalle Puh och Byggare Bob...och ja Fifi då förstås...och prinsessor :) Vi köper en hängstol till henne egentligen till hennes rum men eftersom alla andra blev så sotis så hängs den upp i vardagsrummet tills vidare och så småningom skall den nog upp i mysrummet på ovanvåningen...

 

 

Kort på oss när vi är mellan 4 och 5 år gamla:

Sommaren 2007

Söndagsrutin sommaren 2007

Nora dansar, sommaren 2007

Sagas hängstol som hon älskar. sommaren 2007

Saga med mammas solglasögon. sommaren 2007