Vårt 4:e år

Under vårt fjärde levnadsår får mamma och pappa för sig att de skall gifta sig! Så mamma beställer specialuppsydda klänningar till oss. Nora älskar sin klänning och vill ha på sig den jämnt men det går ju naturligtvis inte...

I mars 2007 får vi ett samtal som går ut på att vi inte får gå kvar på vår dagisavdelning utan återigen måste byta avdelning, det som vi blivit lovade inte skulle hända har precis hänt! De stänger resursavdelningen i Surte och kastar ut oss...så vi får söka oss till resursavdelningen i Nödinge istället...allt pga pengar och att vi "ändå flyttat till Nödinge så detta blir bättre för barnen". Att man river upp autistiska barn från vad de känner till och hur extremt dumt det är det struntar man fullkomligt i och vi blir helt överkörda och ingen bryr sig ett skvatt om vad vi eller personalen säger...för inte kan det väl vara som så att vi vet bäst om våra barn eller? Kan jag inte tänka mig utan det måste de som bestämmer veta eftersom de aldrig träffat barnen och inte ens har kollat vad de har för diagnoser...blir så trött på den typen av människor! Jaja får väl göra det bästa av situationen och hoppas att tjejerna får det bra...

Nora får en kompis på dagis som hon tom frågar efter hemma och när hon kommer dit, känns ju lite tufft när hon inte kommer träffa henne efter sommaren...stora favoriten är Barbie och Angelina, alltså allt med balett i :) Dessutom älskar hon att dansa själv och vi börjar fundera på om vi inte skall testa att sätta henne i en barndansgrupp till hösten. Nora börjar dessutom prata mer och mer och det bästa med godnatt-sagor är när mamma säger vad allt heter på varje sida!

Saga faller för Fifi och blömsterfröna, hon skrattar bara man visar fodralet till filmen :) I julklapp får hon ett stort Fifi-hus som blir mycket populärt (hos alla tre vilket inte Saga riktigt går med på :)). Hon börjar säga några ord och börjar dra i oss lite mer bestämt när det är något hon vill.

I januari 2007 flyttar vi även till hus och Saga och Nora får var sitt rum, detta blir mycket populärt! Dessutom blir staketet runt tomten färdigt precis innan de fyller 4 vilket innebär att varma dagar så kan dörrarna stå uppna! Mycket skönt!

 

 

Kort på oss när vi är mellan 3 och 4 år gamla:

Sommaren 2006

Hösten 2006

Nora hösten 2006

Saga hösten 2006

Nora i sin brudnäbbsutstyrsel

Vaddå stökigt????

Nora vintern 2006

Saga och hennes Koalabröderna-figurer julen 2006

Saga myser i pappas säng julen 2006